De Partners van Vastgoed Van Hoof

Interieur

Uw interieur is onze passie, van de eerste kennismaking tot het toetrekken van de deur van uw (ver)nieuw(de) thuis. Samen bekijken we hoe uw interieurwensen te realiseren met volledig maatwerk.

Loodgieter

Met zaakvoerders Stefan en Peter kan u “samen opgeteld” vertrouwen op meer dan 50 jaar ervaring! Dit van de klassieke technieken tot de nieuwste technologieën. Een team ervaren vaklui.

Elektriciteit

JJ De Prins is jarenlang specialist in het plaatsen van elektronische installaties waaronder parlefonie, videofonie, domotica, airconditioning, en staat tevens in voor het energiebeheer van uw woning.

Schilder- en behangwerken

Al meer dan 15 jaar verzorgen wij kwalitatief schilderwerk voor particulieren en bedrijven. Onze schilders kunnen bogen op een vakkundige opleiding en vele jaren ervaring. U zult versteld staan van het resultaat. 

Sliding Glass

Een innovatief systeem voor glazen schuifwanden zonder frame. Het beschermt tegen alle weersomstandigheden, stof en geluid waardoor u een gans jaar door geniet van een nieuwe waardevolle leefruimte.

AV Services

Met meer dan 30 jaar ervaring in de wondere wereld van tv en muziek installaties, zijn Mathias en Steven het aanspreekpunt voor het uitwerken van al uw video en audio wensen. Van u woonkamer tot uw volledige woning met eenvoudige bediening voor iedereen. Ook wifi netwerken installeren, optimaliseren en onderhouden, onze zorg uw gemoedsrust!

ING Kantoor Hove en Kontich

Wij ondersteunen u met een persoonlijke aanpak en begeleiden u en/of uw zaak binnen volgende domeinen:
• Dagelijks bankieren
• Financieringen
• Betalingen
• Verzekeringen

Verlo Keukens

Uw keuken verdient Verlo! 
Wij gebruiken enkel top materiaal waar we zelf 100% achter staan. Wij ontwerpen uw droomkeuken, volledig op maat, zoals we doen voor de nieuwbouwprojecten van Het Landgoed Development. 

Ervaringen van onze klanten

Wij waren zeer tevreden over de inspanningen van Hatem aangaande de verkoop van ons huis. Ook het team van Van Hoof heeft ons zeer goed ontvangen.

Nieuwe eigenaars

Aalmoezenierstraat

Ik zou graag Veerle hartelijk willen bedanken voor haar medewerking. Haar advies was zeer geslaagd. Nogmaals dank!

Vorige eigenaar

Hof Ter Beke

Gisteren is de akte verleden en is het dusons huisje geworden! Voor het eerst haddenwe het juist gevoel. Niet alleen bij het huis,maar ook bij de eerlijkheid en openheid van Petra. Een echte verademing!

Vorige eigenaar

Hof Ter Beke
icoon van een klokje

7 weken

voor uw woning verkocht is (gemiddeld)
icoon van een staafdiagram

97%

wordt verkocht
icoon van een oog

17.000+

gezinnen die via ons op zoek zijn
icoon van een duimpje

60 jaar

matchen wij verkopers met kopers

Ontdek de groep Van Hoof

Immokantoor
Huur een professional in voor al uw vastgoed.
Logo Het Landgoed Development met link
Projectontwikkeling
Tijdloze luxe binnen handbereik, voor kopers en investeerders/verhuurders.

logo Kotnatie met link
Studentenkamers
Wij verhuren meer dan 150 studentenkamers in Antwerpen.
logo immoscoop met link