Referentie Nr.
Antwerpen Wilrijk • Pater Damiaanstraat 11 
Pater Damiaanstraat 11-1eV
€ 875

Prachtig appartement op de eerste verdieping, gelegen aan de bruisende Pater Damiaanstraat 11 te Wilrijk. Met een gunstige ligging in een zijstraat van de bekende Prins Boudewijnlaan, biedt dit appartement directe toegang tot openbaar vervoer, winkels, scholen en belangrijke verbindingswegen.

Dit appartement is klaar om direct te betrekken en biedt een comfortabele en moderne woonomgeving. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een stijlvolle inkomhal, die leidt naar de ruime en lichte woonkamer. De woonkamer vloeit naadloos over in de volledig geïnstalleerde open keuken, waardoor u alle ruimte heeft om te koken en te genieten van heerlijke maaltijden.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers aan de achterzijde, waar u kunt genieten van rustige nachten en voldoende privacy. De moderne badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo, inloopdouche en handige aansluiting voor uw wasmachine.

Extra voordelen van dit appartement zijn de energiezuinige EPC-score, waardoor u kunt besparen op energiekosten, en de ideale en rustige ligging die het leven gemakkelijk maakt. U kunt direct intrekken en genieten van uw nieuwe thuis.

De EPC-score bedraagt slechts 130 kWh/m², wat aantoont dat dit appartement energiezuinig is en bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk.

Voor de waarborgsom vragen wij een bedrag gelijk aan 3 maanden huur, dat eenvoudig betaald kan worden via Korfine. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 juni 2023. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Dit is een unieke kans om dit prachtige appartement te bemachtigen. Wacht niet te lang, want het zal snel verhuurd zijn!

Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 875
Vrij vanaf
mits inachtneming huurders
Bouwtechnisch
Aantal gevels
2
Bewoonbare opp.
90
Terrassen
1
Indeling
Type keuken
VS volledig geïnstalleerd
Toiletten
1
Badkamer(s)
douche
Garage / parking
Parking binnen
nee
Omgeving
Autostrade
ja
Winkels
ja
Scholen
ja
Openbaar vervoer
ja
Sportcentrum
ja
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
130
Water
ja
Gas
ja
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Ruimtelijke ordening
Downloads
Geen documenten beschikbaar
Soortgelijke panden