Referentie Nr. 4247881
Wilrijk • Prins Boudewijnlaan 108 
Prins Boudewijnlaan 108
€ 695.000
We treffen deze uitzonderlijk goed gelegen woning aan te Wilrijk. Grenzend aan de wijk "oosterveld". Kwalitatieve scholen, speciaalzaken en openbaar vervoer op wandelafstand. Vlotte verbinding Brussel - Antwerpen.

U betreedt de woning via de inkomhal op tegels waar er verder 3 ingangen zijn.
De linkse ingang geeft toegang tot de gelijkvloerse verdieping. Hier treffen we een aparte inkomhal, met vestiaire en ingemaakte kasten, grote vergaderruimte op parket, aparte keuken met bijkeuken, apart gastentoilet, 2 bureaus en badkamer. Tevens kunnen we van hieruit ook de verrassend ruime tuin.
Via de centrale ingang komt u in een royale trappenhal met een mooie, brede, houten trap die u naar de eerste en tweede verdieping van de woning brengt.
De eerste verdieping geeft een enorm gevoel van ruimte door de open hal en de enorm ruime leefruimte (42m²). In deze leefruimte is het enorm rustig en gezellig vertoeven, zeker rond de open haard. Daarnaast vinden we op deze verdieping nog een aparte bergruimte, gasten toilet en de keuken met bijhorende bijkeuken die als provisieruimte kan dienen. De keuken is volledig geïnstalleerd en ligt pal aan een ruime eetkamer waar je gezellig kan dineren. Van hieruit heeft men toegang tot het terras van ongeveer 8m² met een draaitrap die toegang geeft tot de grote tuin.
Op de tweede verdieping bevinden zich maar liefst 4 slaapkamers (15,5m² - 11,3m² - 11,4m² - 25m²) met daarnaast ook nog 3 badkamers (3,2m² - 3,2m² - 8,4m²). Tot slot is ook op deze verdieping de enorm ruime en open nachthal een eyecatcher die verder nog toegang biedt aan een apart toilet en een ingemaakte kast.
De rechtse ingang komt uit in de eetkamer waar er op de 1ste verdieping nog een 2de toilet is.

Deze woning beschikt ook nog over een ondergrondse garage waar er plek is voor minstens 2 wagens en waar verder ook nog ruimte is om te stockeren.
Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 695.000
Vrij vanaf
vanaf akte
Bouwtechnisch
Aantal gevels
2
Bewoonbare opp.
395.25
Terrassen
1
Bouwjaar
1968
Type dak
platdak
Indeling
Keuken
12 m2
Type keuken
VS volledig geïnstalleerd
Toiletten
4
Wasplaats
ja
Garage / parking
Garage
1
Parking binnen
2
Omgeving
Autostrade
ja
Winkels
ja
Scholen
ja
Openbaar vervoer
ja
Sportcentrum
ja
Energie en comfort
Water
ja
Gas
ja
Dubbele beglazing
ja
Schrijnwerkerij
pvc
Verwarming
condensatie
Riolering
ja
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Terrein
woongebied
Voorkooprecht
nee
Ruimtelijke ordening
O-Peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Downloads
Geen documenten beschikbaar
Soortgelijke panden