Referentie Nr. 4958663
Wilrijk • Legerstraat 73 
Legerstraat 73
€ 750.000
De villa is gelegen in het groen en aan de rand van Fort 7. We treffen deze ruime villa te Wilrijk in een rustige straat met enkel lokaal verkeer. U heeft vanuit de woning zicht op  groen, wat vrij uniek is. In de nabijheid van winkels, scholen, velostand en openbaar vervoer. De A12 en diverse opritten naar autostrades zorgen ervoor dat de wijk een ideale uitvalsbasis is voor woon- werkverkeer. 

Deze woning met maar liefst 330m² bew. opp. is doorheen de jaren goed onderhouden. De eigenaar heeft zijn woning up to date gehouden met de nodige kwalitatieve renovaties. Zo bechikt deze woning over vloerverwarming, zonneboiler, zonnepanelen, zijn de ingemaakte kasten allemaal in dezelfde lijn doorgetrokken, vernieuwde veranda, domotica, ...

Indeling:Het gelijkvloers bestaat uit ruime inkomhal voorzien van kwalitatieve ingemaakte kasten, gastentoilet, De leefruimte is onderderveeld in 4 ruimten. Een "splitlevel" zithoek met vloerverwarming en een leefruimte waar de gashaard centraal pronkt. De vernieuwde veranda geniet zeer veel licht door de grote raampartijen en eveneens voorzien van vloerverwarming. De hobbykamer/bureau kan u perfect omvormen tot een slaapkamer. De open keuken met granietenblad is voorzien van alle hedendaagse comfort. Naast de woning heeft u een diepe garage (2 auto's) met directe toegang tot de woning en de tuin (+ handige douchecabine). De tuin is mooi aangelegde door een achitect en is voorzien van ruime terrassen, siervijver, surround system en tuinhuis.
Op de eerste verdieping hebben we een nachthal, badkamer, Masterbedroom met dressing. Verder is er ook nog een zeer ruime kamer die opgesplitst kan worden tot 2 slaapkamers. Er is ook nog een zolder aanwezig. Deze kan mits verdere afwerking en plaatsen vaste trap een extra mooie ruimte worden.

Bijzonderheden: naast een conforme elektrische keuring en een gunstige EPC score is de villa uitgerust met een waterput van 2 x 6000 liter, airco, gashaard, nieuwe regenwaterpomp, alarmsysteem, vloerverwarming, zonneboiler (600 liter), 24 zonnepanelen (met groenstroomcertificaten) en rolluiken

EPC: 147KwH/m²/jaar.
Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 750.000
Vrij vanaf
vanaf akte
Bouwtechnisch
Aantal gevels
4
Bewoonbare opp.
330
Grondoppervlakte
740
Oriëntatie tuin
noordoosten
Terrassen
2
Bouwjaar
1995
Type dak
zadeldak
Voorzieningen gehand.
ja
Asbestattest beschikbaar
ja
Asbestattest datum opmaak
Asbestattest vrij veld
Asbestveilig
Indeling
Woonkamer
63 m2
Toiletten
2
Slaapkamer 1
15 m2
Slaapkamer 2
32 m2
Badkamer(s)
alle comfort
Wasplaats
ja
Garage / parking
Garage
1
Parking binnen
ja
Parking binnen
2
Omgeving
Autostrade
ja
Winkels
ja
Scholen
ja
Openbaar vervoer
ja
Sportcentrum
ja
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
147
Elektriciteitskeuring
ja, conform
Water
ja
Gas
ja
Kabeltelevisie
ja
Dubbele beglazing
ja
Schrijnwerkerij
hout
Verwarming
ketel
Riolering
ja
Telefoonbekabeling
ja
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Dagvaarding
nee
Bouwvergunning
ja
Terrein
woongebied
Voorkooprecht
nee
Ruimtelijke ordening
O-Peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Soortgelijke panden