Referentie Nr.
Edegem • Joe Englishlaan  
Joe Englishlaan
€ 325.000

Welkom bij het nieuwe en opwindende appartementen gebouw in de Joe Englishlaan. Dit kleinschalige project omvat drie prachtige appartementen die elk beschikken over een eigen terras om te genieten van het buitenleven.

De werken zullen in het voorjaar van 2023 beginnen en de oplevering van deze unieke woonruimtes wordt verwacht in de tweede helft van 2024. U kunt erop vertrouwen dat deze appartementen volledig voorzien zijn van alle gemakken die u nodig heeft voor een comfortabel en modern verblijf.

Hoewel er geen lift aanwezig is in het gebouw, bieden de ruime trappenhuizen gemakkelijke toegang tot uw nieuwe huis, en zijn hier dan ook lage algemene kosten. Elk appartement beschikt over een eigen terras, waar u kunt ontspannen in de frisse lucht en genieten van de zon.

De Joe Englishlaan is gelegen in een rustige buurt en biedt u toch alle voordelen van een stedelijke omgeving. U bevindt zich op korte afstand van winkels, restaurants en openbaar vervoer, waardoor u alles binnen handbereik heeft.

Als u op zoek bent naar een unieke woonruimte met een modern design en hoogwaardige afwerking, dan zijn deze appartementen in de Joe Englishlaan een absolute must-see. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over dit geweldige project en reserveer uw plek vandaag nog!

aankoop onder BTW stelsel

Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 325.000
Vrij vanaf
bij oplevering
Bouwtechnisch
Aantal gevels
4
Indeling
Garage / parking
Omgeving
Energie en comfort
Verwarming
vloerverwarming
Financiële aspecten
Ruimtelijke ordening
Downloads
Geen documenten beschikbaar
Soortgelijke panden