Referentie Nr. 4847092
Berchem • Jos Ratinckxstraat 17 3
Jos Ratinckxstraat 17 b 3 Berchem
€ 288.000

Op wandelafstand van de Fruithoflaan en het Mercatorpark vinden we dit goed onderhouden appartement in een kleinschalig gebouw. Dankzij de centrale locatie zijn diverse winkels, openbaar vervoer en recreatie mogelijkheden vlakbij gelegen.

Via de gemeenschappelijke inkomhal komen we binnen in het gebouw en nemen we de lift of de trap tot de 2e en tevens hoogste verdieping. We betreden het 3-gevel appartement met 100 m² woonoppervlakte via de centrale hal op natuursteen en voorzien van een ingebouwde vestiairekast. Van daaruit is er toegang tot de lichtrijke woonkamer op laminaat welke van een mooi uitzicht geniet. Aansluitend vinden we de volledig geïnstalleerde keuken voorzien van een ceramische kookplaat, een oven, een dampkap, een dubbele spoelbak en heel wat bergruimte. Verder verleent de inkomhal toegang tot de ruime badkamer uitgerust met een ruime inloopdouche, een lavabomeubel met spiegelkast, een apart bad en een inbouwkast voor de CV condensatieketel, een afzonderlijk toilet met handenwasser, een wasruimte met aansluiting voor W/D en de nachthall. De 2 slpks van 14,5 en 10 m² verlenen beide toegang tot het terras. Tot slot beschikt het appartement op de ondergrondse verdieping nog over een handige kelderberging en gemeenschappelijke fietsenstalling. Geschikt voor privébewoning maar zeker ook als investeringspand (netto rendement van min. 3,1 %). Maandelijkse kosten bedragen slechts +/- 140 euro (blokpolis, minuterie, syndicus, lift, onderhoud gemene delen)

Algemeen: kleinschalig gebouw met lift, gerenoveerd in 2017, dubbele beglazing, verwarming op gas (condensatieketel), EK conform.

EPC: 198 kWh/m² label B

Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 288.000
Vrij vanaf
af te spreken met eigenaar
Bouwtechnisch
Aantal gevels
3
Terrassen
1
Bouwjaar
1991
Indeling
Woonkamer
31 m2
Keuken
12 m2
Type keuken
VS geïnstalleerd
Toiletten
1
Slaapkamer 1
14.5 m2
Slaapkamer 2
10 m2
Badkamer(s)
douche en ligbad
Wasplaats
ja
Garage / parking
Parking binnen
nee
Omgeving
Winkels
ja
Openbaar vervoer
ja
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
198
Elektriciteitskeuring
ja, conform
Water
ja
Gas
ja
Dubbele beglazing
ja
Type dubbele beglazing
thermische onderbreking
Verwarming
gas cv
Riolering
ja
Telefoonbekabeling
ja
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Dagvaarding
nee
Voorkooprecht
nee
Ruimtelijke ordening
O-Peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
B
P-score
D
Soortgelijke panden