Referentie Nr.
Rumst • Hoge Vosbergstraat 13 
Hoge Vosbergstraat 13 - Rumst
€ 885.000

Welkom bij deze uitzonderlijke en moderne villa, perfect gelegen in Rumst in de rustige Hoge Vosbergstraat. Deze knappe open bebouwing is een mooi staaltje van hedendaagse architectuur en werd in 2018 met veel zorg en oog voor detail gebouwd. De woning heeft een indrukwekkend E-peil van slechts 12, wat aantoont hoe vooruitstrevend en energiezuinig deze villa is.

Met een royale perceeloppervlakte van 1150 vierkante meter biedt deze villa volop ruimte en comfort voor het hele gezin. Geniet van zonnige dagen op het terras en neem een verfrissende duik in het verwarmde zwembad. De ruime tuin zorgt voor een oase van rust en privacy.

Deze milieubewuste BEN-woning is uitgerust met zonnepanelen, een geothermische warmtepomp, mooie raampartijen met 3-dubbel glas en een regenwater/infiltratieput van 10.000 liter, waardoor u niet alleen bespaart op uw energierekening, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst. Binnenin zult u versteld staan van de knappe afwerking en efficiënt ruimtelijke indeling. De villa beschikt over 3 ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom grenst aan de dressing en overloopt in één van de 2 luxueuze badkamers. Met een bewoonbare oppervlakte van 278 vierkante meter is er voldoende plaats voor elke levensstijl.

Dit is een unieke kans om te genieten van het beste dat modern wonen te bieden heeft. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige villa in Rumst. Deze villa is een ware parel, gelegen nabij belangrijke invalswegen en wacht op de juiste eigenaar om zijn schoonheid te waarderen. Neem contact met ons op via 03 499 25 00 om een afspraak te maken en ontdek hoe dit huis uw leven kan verrijken. Welkom thuis! 

Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 885.000
Vrij vanaf
vanaf akte
Bouwtechnisch
Aantal gevels
4
Bewoonbare opp.
278
Grondoppervlakte
1155
Breedte aan straatkant
17.5 m
Oriëntatie tuin
noordwesten
Bouwjaar
2018
Type dak
platdak
Indeling
Type keuken
volledig geïnstalleerd
Toiletten
2
Slaapkamer 1
15 m2
Slaapkamer 2
17 m2
Slaapkamer 3
15.65 m2
Badkamer(s)
alle comfort
Wasplaats
ja
Garage / parking
Omgeving
Autostrade
ja
Winkels
ja
Scholen
ja
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
20
Elektriciteitskeuring
ja, conform
Water
ja
Gas
ja
Kabeltelevisie
ja
Dubbele beglazing
ja
Type dubbele beglazing
thermische en akoestische onderbreking
Verwarming
Gedeeltelijk vloerverwarming
Riolering
ja
Telefoonbekabeling
ja
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Dagvaarding
nee
Voorkooprecht
nee
Ruimtelijke ordening
O-Peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
A
P-score
A
Soortgelijke panden