Referentie Nr. 4747676
Antwerpen • Camille Huysmanslaan 1 
Camille Huysmanslaan
€ 750
Net buiten de historische binnenstad ter hoogte van de Antwerp Expo ligt de Tentoonstellingswijk, waar we dit charmant appartement op de 8V terugvinden. Talrijke architecturale meesterwerken uit het interbellum en de jaren ’50 en ’60 liggen hier in deze buurt verborgen.

Gelegen nabij veel groen, velostand Antwerpen, Albert heijn, leuke buurtwinkels,.. Kortom een goed gelegen appartement vlakbij alle belangrijke invalswegen en op wandelafstand van scholen, openbaar vervoer en winkels.

Indeling: U komt binnen via de veiligheidsdeur in de inkomhal met apart toilet en wasruimte (inclusief wasmachine). Woonkamer met panoramisch zicht (28m²), ruime keuken voorzien van alle hedendaagse comfort (inclusief ijskast met vriesvak) en handige eethoek waar u aansluitend toegang heeft tot het overdekt terrasje. Verder beschikt dit appartement over 2 slaapkamers van 18m² en 9m² waarvan één ruim voorzien is van ingemaakte kasten. De moderne badkamer bestaat uit inloopdouche en badkamermeubel.
Verder heeft het gebouw een afgesloten ruimte met een fietsenstalling en een recyclageruimte voor het afval.

De algemene onkosten bedragen €150 (water, verwarming, minuterie, ...). Op het einde van het jaar wordt er een afrekening gemaakt.

EPC: 237Kwh/m²/jaar
Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 750
Vrij vanaf
onmiddellijk
Bouwtechnisch
Aantal gevels
2
Bewoonbare opp.
80
Indeling
Garage / parking
Omgeving
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
237
Financiële aspecten
Ruimtelijke ordening
Downloads
Geen documenten beschikbaar
Soortgelijke panden