Lees hier de ervaringen van onze klanten

7 weken

voor uw woning verkocht is (gemiddeld)

97%

wordt verkocht

17.000+

gezinnen die via ons op zoek zijn

55+ jaar

matchen wij verkopers met kopers
Ik kwam via een vriendin bij jullie terecht, nadat ik eerst de plaatselijke immo's had gecontacteerd. Het eerste contact met Hatem was eerder gemoedelijk, zeker niet pushering. Schatting was zeer correct - zelfs boven de schattingen van de lokale immo's - met een zeer snelle verkoop aan vraagprijs. Het waren vooral Jessica en Jelle die mijn contactpersonen waren, steeds correct en professioneel. Kortom: een snelle verkoop in de zomermaand augustus aan vraagprijs.

L.B.

verkoper te Merksem

Ik kan u met overtuiging melden dat ik zeer tevreden ben met het hele verloop van de verkoop. Ik had in het begin wat schrik, maar dat betrof de lockdown voor Corona in maart-april 2020. Eens de situatie terug normaal werd, is het pand in twee weken tijd verkocht. Uw initiële schatting was te laag naar mijn aanvoelen, en we verkochten aan de juiste prijs ;-) De bezichtigingen en de telefonische contacten waren een plezier. Ik zou u zeker aanraden aan bekenden.

V.S.

verkoper te Edegem

Het contact met Ilse Van Laer verliep heel correct en professioneel.
Steeds vriendelijk en stipt op de afspraak.
En was U, telefonisch, even niet bereikbaar dan belde U zelf snel terug.
Ook de informatie en het advies, gegeven tijdens de rondleidingen, werden erg geapprecieerd. 

Frank Onraet

huurder

Wij waren zeer tevreden over de inspanningen van Hatem aangaande de verkoop van ons huis. Ook het team van Van Hoof heeft ons zeer goed ontvangen.

Nieuwe eigenaars

Aalmoezenierstraat

Een vlotte, professionele service van deze vastgoedmakelaar met een zeer goede communicatie. De verkoop kwam niet direct op gang, maar Vastgoed Walther Van Hoof heeft het onderste uit de kan gehaald voor een snelle verkoop aan een correcte prijs. 

Laura Beeckman

Gisteren is de akte verleden en is het dus ons huisje geworden! Voor het eerst hadden we het juist gevoel. Niet alleen bij het huis, maar ook bij de eerlijkheid en openheid van Petra. Een echte verademing!

Vorige eigenaar

Hof Ter Beke

Overtuigd? Bel of mail ons nu!