Overtuigd? Bel of mail ons nu!

Ervaringen van onze klanten

Wij waren zeer tevreden over de inspanningen van Hatem aangaande de verkoop van ons huis. Ook het team van Van Hoof heeft ons zeer goed ontvangen.

Nieuwe eigenaars

Aalmoezenierstraat

Ik zou graag Veerle hartelijk willen bedanken voor haar medewerking. Haar advies was zeer geslaagd. Nogmaals dank!

Vorige eigenaar

Hof Ter Beke

Gisteren is de akte verleden en is het dusons huisje geworden! Voor het eerst haddenwe het juist gevoel. Niet alleen bij het huis,maar ook bij de eerlijkheid en openheid van Petra. Een echte verademing!

Vorige eigenaar

Hof Ter Beke
icoon van een klokje

7 weken

voor uw woning verkocht is (gemiddeld)
icoon van een staafdiagram

97%

wordt verkocht
icoon van een oog

17.000+

gezinnen die via ons op zoek zijn
icoon van een duimpje

60 jaar

matchen wij verkopers met kopers

Prijsbepaling

Prijszetting is één van de belangrijkste aspecten bij de verkoop van uw woning of pand. Een te hoge prijs schrikt kandidaten af. Met een te lage prijs snijdt u in uw eigen vel. 
Een objectieve waardebepaling is dus in uw belang. Een uitgepuurde methodiek om deze berekening te doen geeft u de nodige ruggesteun.
Want een correcte prijs is de sleutel tot een succesvolle verkoop van elk vastgoed. Daarna volgt het spel van onderhandelen, van bieden en tegenbieden...

Correcte weergave

Een professionele vastgoedfotograaf is géén nice-to-have, maar een must. Aantrekkelijke foto’s én een relevante oplijsting van de kenmerken van uw woning of pand, creëren de duidelijkheid die een kandidaat nodig heeft om geprikkeld te worden uw woning of pand ook effectief te komen bekijken. 
Let erop: wat u zelf zo leuk vindt aan uw woning, is niet voor iedereen aantrekkelijk. Met de kijk van een buitenstaander krijg je zicht op de sterke punten die er echt toe doen.

Bezichtigingen

Een bezichting door een potentiële koper bereid je best voor. Het begint al bij de mogelijkheid tot contactname: kan dit telefonisch, per mail? Binnen welke termijn kan je antwoorden? Wanneer kunnen kandidaten komen kijken? Is uw woning aantrekkelijk en toonbaar? Welke ruimtes laat u eerst zien, wat is de tour die u doet en welk verhaal vertelt u? Of wat vertelt u niet? 
Een goede bezichting vraagt voorbereiding opdat u maximaal effect bereikt én ook uw tijd optimaal besteed.

Ontdek de groep Van Hoof

Immokantoor

Huur een professional in voor al uw vastgoed.
Logo Het Landgoed Development met link

Projectontwikkeling

Tijdloze luxe binnen handbereik, voor kopers en investeerders/verhuurders.

logo Kotnatie met link

Studentenkamers

Wij verhuren meer dan 150 studentenkamers in Antwerpen.
logo immoscoop met link