Referentie Nr. 3050426
Edegem • Prins Boudewijnlaan  323 
Prins Boudewijnlaan 323 gelijkvloers appartement
€ 700
We treffen dit verzorgd & instapklaar appartement terug in het domein "Rubenspark".Het appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping en biedt een mooi zicht op het groene domein. Via de ruime inkomhal komen we terecht in de gezellige woonkamer, met grote ramen die zorgen voor veel lichtinval.Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het rustgevende terras. Verder vinden we een keuken met berging terug. De keuken is voorzien van een kookplaat, dampkap, oven, koelkast, aparte diepvriezer, vaatwasmachine en spoelbak. De berging is voorzien van een aansluiting voor WM en DK.Verder tel het appartement 2 slaapkamers, een compacte badkamer met ligbad en een aparte toilet. Er is ook een ruime berging voorzien in de kelder.

De provisie bedraagt €75/maand (water, syndicus + conciërge beheer, onderhoud gemene delen, schoonmaak, liftgebruik en onderhoud, blokpolis, vuilnisverdeling, minuterie, gemeenschappelijke tuin + onderhoud en parking) + € 150/maand voor voor verwarming (op mazout) en warm water. Dit wordt jaarlijks afgerekend afhankelijk van eigen verbruik via watermeter en caloribelmeter.

Mogelijkheid tot huren van een garage, garage is momenteel verhuurd, overeen te komen met de eigenaar.

Bijzonderheden- Ruim en gezellig terras met zicht op groen.EPC: 392 kWh/m² - Waarborg: 3 maanden via verzekeringsbon Korfine

Plaatsbeschrijving 199,65 incl. BTW/per partij
Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 700
Vrij vanaf
mits inachtneming huurders
Bouwtechnisch
Bewoonbare opp.
85
Grondoppervlakte
98
Terrassen
1
Bouwjaar
1967
Indeling
Keuken
9.5 m2
Toiletten
1
Slaapkamer 1
9 m2
Slaapkamer 2
11 m2
Garage / parking
Omgeving
Scholen
ja
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
392
Dubbele beglazing
ja
Financiële aspecten
Ruimtelijke ordening
Downloads
Geen documenten beschikbaar
Soortgelijke panden