Referentie Nr. 4219836
Antwerpen Wilrijk • Pater Verbiststraat 3 1
Pater Verbiststraat 3 bus 1
€ 875
We treffen dit goed gelegen appartement op de gelijkvloerse verdieping in een autoluwe straat in de Oosterveld wijk. Deze wijk staat gekend voor zijn rustige straten, speeltuinen, goede bereikbaarheid en het vele groen in de buurt zoals het Middelheimpark en het Fort van Edegem. Verder is dit appartement gelegen op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en het Sint-Augustinus ziekenhuis.

We betreden het appartement via de inkomhal. Hieruit hebben we toegang tot de prachtige zonovergoten woonkamer.  Dit appartement telt verder 2 ruime slaapkamers,  de 2de kamer kan gebruikt worden als bureau, hobbyruimte of als dressing. Verder is er ook een geïnstalleerde keuken aanwezig. De badkamer bestaat uit een toilet, lavabo en inloopdouche. Tot slot is er aansluitend bij de keuken een terrasje van om en beide 3m2 en een tuin van ongeveer 50m2 (niet nagerekend)

Bijzonderheden:
- Gemeenschappelijke kosten slechts €5 per maand ( provisie voor o.a. elektriciteit van de gemeenschappelijke delen) bij ruimen beerput wordt 1/3 kost gedragen per appartement zit niet mee in provisie

EPC 405 kWH/m2


EPC: *** kWh/m² - Waarborg: 3 maanden via verzekeringsbon Korfine - Plaatsbeschrijving €181,50 (incl. BTW) per partij - Geen huisdieren - Beschikbaar: 1 december.
Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 875
Vrij vanaf
mits inachtneming huurders
Bouwtechnisch
Bewoonbare opp.
75
Terrassen
1
Indeling
Woonkamer
29 m2
Eetkamer
8 m2
Type keuken
geïnstalleerd
Toiletten
1
Slaapkamer 1
18 m2
Slaapkamer 2
8.4 m2
Badkamer(s)
douche
Garage / parking
Omgeving
Autostrade
ja
Winkels
ja
Scholen
ja
Openbaar vervoer
ja
Sportcentrum
ja
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
405
Water
ja
Gas
ja
Kabeltelevisie
ja
Dubbele beglazing
ja
Telefoonbekabeling
ja
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Ruimtelijke ordening
O-Peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Downloads
Geen documenten beschikbaar
Soortgelijke panden