Referentie Nr. 5255076
Edegem • Joe Englishlaan 10 1
Joe Englishlaan 10 - GLVL
€ 1.225

Welkom in uw toekomstige thuis in het hart van Edegem! Dit prachtige nieuwbouwappartement biedt niet alleen een modern design, maar ook een oase van comfort en gemak. Gelegen in een rustige en toch centrale buurt, combineert deze woning het beste van twee werelden: de serene omgeving en de nabijheid van alle benodigde voorzieningen.

Stap binnen in de uitnodigende woonkamer, overspoeld met natuurlijk licht dankzij de grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de achterliggen tuin en terras. De open plattegrond zorgt voor een naadloze overgang tussen de woonkamer, eetkamer en keuken, waardoor een gevoel van ruimte en gezelligheid ontstaat.
De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt voldoende ruimte voor culinaire avonturen. Of het nu gaat om een snel ontbijt of een uitgebreid diner met vrienden en familie, hier vindt u alles wat u nodig heeft om moeiteloos heerlijke maaltijden te bereiden.

Het appartement beschikt over 2 volwaardige slaapkamers van respectievelijk (12,5m² en 8,5m²), voldoende ruimte voor het hele gezin, gasten of om een thuiswerkplek in te richten. De slaapkamers zijn ontworpen met oog voor detail en comfort, en bieden een serene plek om tot rust te komen na een lange dag. 
De moderne badkamer is een oase van rust, compleet met hoogwaardige voorzieningen en een verfijnde afwerking met zwart kraanwerk en marmerlook. Geniet van een verkwikkende douche na een lange dag of neem de tijd voor een ontspannend bad en laat de dagelijkse stress achter u.

Tot slot beschikt dit appartement over een zeer aangenaam en ruim terras met aansluitende tuin. De perfecte ruimte voor ontspanning, een gezellige buitenmaaltijd of gewoon om te genieten van een goed boek onder de zon. In deze tuin is verder nog een tuinberging voorzien als extra opbergruimte. 

BIJZONDERHEDEN:
- E-peil: E-10, enorm energiezuinig
- Zonnepanelen
- Fietsenberging
- Beperkte maandelijkse kosten €25,00 (onderhoud voortuin, elektriciteit gemene delen, onderhoud CV, ...) 

Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 1.225
Vrij vanaf
onmiddellijk
Bouwtechnisch
Aantal gevels
4
Bewoonbare opp.
89.33
Terrassen
1
Bouwjaar
2024
Voorzieningen gehand.
ja
Indeling
Woonkamer
35.5 m2
Type keuken
VS volledig geïnstalleerd
Toiletten
1
Slaapkamer 1
12.5 m2
Slaapkamer 2
8.5 m2
Badkamer(s)
douche
Garage / parking
Parking binnen
nee
Omgeving
Autostrade
ja
Winkels
ja
Scholen
ja
Openbaar vervoer
ja
Sportcentrum
ja
Energie en comfort
Water
ja
Kabeltelevisie
ja
Dubbele beglazing
ja
Type dubbele beglazing
thermische en akoestische onderbreking
Schrijnwerkerij
pvc
Verwarming
warmtepomp
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Ruimtelijke ordening
O-Peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Downloads
Geen documenten beschikbaar
Soortgelijke panden