Referentie Nr. 4143654
Antwerpen Wilrijk • Rucaplein 46 
Ruim 2slpk appartement met terras, balkons & kelder
€ 198.000

Dit gezellig en ruim appartement van 100 m² is centraal gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en invalswegen.

BEZOEKEN MOMENTEEL MOGELIJK =>PAND IS ONBEWOOND
Vanuit het appartement heeft u een panoramisch uitzicht over Wilrijk en Berchem. Het instapklaar appartement is gelegen op de 9de verdieping van een verzorgd residentieel gebouw met 2 liften. Het gebouw onderging de laatste jaren omvangrijke renovaties: aanpassing liften, vernieuwing terrassen-gevels- esplanade, omschakeling CV naar aardgas, dakvernieuwing met isolatie. Het pand beschikt over veel ruimte en lichtinval met een zonnige oase als gevolg. Via de inkomdeur betreden we de ruime inkomhal op blokjesparket voorzien van een berging. De inkomhal biedt toegang naar de keuken, woonkamer en nachthall. De vernieuwde keuken met granietblad is voorzien van een dubbele spoelbak, een Scholtès oven, Scholtès combi kookplaat gas/elektriciteit, dampkap, ijskast en aparte diepvriezer, een Miele vaatwasser en geeft uit op een klein terras van 5 m². In de keuken is de aansluiting voor W/D voorzien. De woonkamer van 34 m² beschikt over goed onderhouden blokjesparket. Verder telt het appartement 2 slaapkamers op laminaat (17 m² - 13 m²) waarvan 1 met een balkon.De nog oorspronkelijke doch net onderhouden badkamer van 7 m² bestaat uit een ligbad met douchegordijn, 2 lavabo's, een toilet en een bidet.  De nachthall is voorzien van zeer handige ingemaakte kasten, een gastentoilet met handenwasser en een berging. Aan het appartement is de kelder nr 42 verbonden en is in de vraagprijs inbegrepen.
Zéér gunstige EPC van 178 kWh/m² jaar. Door de overschakeling van huisbrandolie naar aardgas en de vervanging van de ramen in de slpks zou de EPC thans nog lager kunnen uitvallen.
AO provisie/maand: € 235 voor water, CV aardgas, beheer, elektr./onderhoud gemene delen, conciërge, blokpolis, tuinonderhoud

Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 198.000
Vrij vanaf
vanaf akte
Bouwtechnisch
Aantal gevels
2
Bewoonbare opp.
100
Terrassen
2
Bouwjaar
1964
Indeling
Woonkamer
34 m2
Keuken
9 m2
Type keuken
geïnstalleerd
Toiletten
2
Slaapkamer 1
17 m2
Slaapkamer 2
13 m2
Badkamer(s)
ligbad
Garage / parking
Omgeving
Autostrade
ja
Winkels
ja
Scholen
ja
Openbaar vervoer
ja
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
178
Elektriciteitskeuring
ja, niet conform
Water
ja
Gas
ja
Dubbele beglazing
ja
Type dubbele beglazing
thermische onderbreking
Schrijnwerkerij
pvc
Verwarming
gas
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Bouwvergunning
ja
Ruimtelijke ordening
O-Peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Downloads
Geen documenten beschikbaar
Soortgelijke panden