Referentie Nr. 4736191
Boom • Lange Lei  
Residentie Corpark - B4.3
€ 285.236
Prachtig nieuwbouwproject met eigentijdse, moderne uitstraling. Bestaande uit 44 appartementen, 50 autostaanplaatsen en 42 kelderbergingen. Ideaal voor starters, mensen op leeftijd die willen genieten van de rust, alsook voor investeerders die op zoek zijn naar een zorgeloze investering. Ideaal gelegen in de Stationsbuurt van Boom, op een boogscheut van het centrum van Boom en in de nabijheid van het gemeentelijk Park en het recreatiedomein 'De Schorre'. De stationsbuurt zal de komende jaren een volledige metamorfose ondergaan. Zo komen er groene zone's, zal er een fietsostrade aangelegd worden richting Antwerpen, alsook een nieuwe halte van de opkomende watertaxi. Deze brengt u zonder stress in mum van tijd tot het centrum van Antwerpen, een echte aanrader.

Dit uniek complex biedt een gezonde mix van units met 1- en 2-slaapkamers. De gelijkvloerse appartementen beschikken telkens over een privatieve tuin en de appartementen op de verdiepingen beschikken allen over verrassend ruime terrassen. De oppervlaktes schommelen tussen 63m² en 104m².
Het project zal verder worden afgewerkt met enkele speeltuinen voor de kinderen, autoluwe straten en enorm veel groen met onder andere een park om tot rust te komen.

Alle appartementen worden volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen, zodoende u zelf uw eigen droom appartement kan creëren.

Info en verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratie op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne. Erg aantrekkelijk is het feit dat er kan genoten worden van de 6% BTW regel indien u aan de voorwaarden voldoet.

Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie. Kom zeker ook langs aanstaande zondag 24/04/2022 voor een eerste ontdekking ter plaatsen, onze collega's ontvangen u met open armen op "nieuwbouwzondag". Tot dan!
Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 285.236
Vrij vanaf
bij oplevering
Bouwtechnisch
Bewoonbare opp.
87
Terrassen
1
Indeling
Woonkamer
39 m2
Type keuken
VS volledig geïnstalleerd
Slaapkamer 1
14 m2
Slaapkamer 2
10.5 m2
Badkamer(s)
alle comfort
Wasplaats
ja
Garage / parking
Parking binnen
1
Omgeving
Energie en comfort
Dubbele beglazing
ja
Type dubbele beglazing
thermische en akoestische onderbreking
Verwarming
gas cv
Financiële aspecten
Ruimtelijke ordening
Downloads
Grondplan
B4.3.pdf
Soortgelijke panden