Referentie Nr.
Kontich • Keizershoek 4 
keizershoek
€ 0

Welkom bij Keizershoek, een prachtig nieuw project van vier moderne en duurzame appartementen in Kontich! Dit gebouw is ontworpen met comfort en stijl in gedachten en biedt de ideale combinatie van gemak, kwaliteit en duurzaamheid.

De appartementen zijn licht en luchtig en beschikken over alle moderne gemakken, waaronder vloerverwarming en zonnepanelen op het dak. Elk appartement heeft één staanplaats en twee fietsenstaanplaatsen die verplicht bij de aankoop van het appartement dienen te worden aangekocht.
Er zijn zeer lage gemeenschappelijke kosten omwille dat er geen lift aanwezig is in het gebouw en het om een NIEUWBOUW gaat. 

Het gebouw is ideaal gelegen, dicht bij openbaar vervoer, scholen en winkels, waardoor het een comfortabele en gemakkelijke manier van wonen biedt. De nabijheid van verschillende voorzieningen, zoals winkelcentra en restaurants, zorgt ervoor dat u alles bij de hand heeft om te genieten van uw nieuwe thuis.

Mis deze unieke kans niet om te genieten van een moderne, duurzame en comfortabele levensstijl in Keizershoek. Dit project is een uitstekende investering en biedt alles wat u nodig heeft om optimaal te kunnen genieten van het leven. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Keizershoek voor u kan betekenen!

verkoop onder BTW stelsel.

Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 0
Vrij vanaf
bij oplevering
Bouwtechnisch
Aantal gevels
4
Terrassen
1
Bouwjaar
2023
Indeling
Toiletten
1
Garage / parking
Garage
4
Omgeving
Energie en comfort
Verwarming
vloerverwarming
Financiële aspecten
Ruimtelijke ordening
Downloads
Geen documenten beschikbaar
Soortgelijke panden