Referentie Nr.
Wilrijk • Groenenborgerlaan 218 
Groenenborgerlaan 218
€ 240.000

Mooi en ruim appartement te koop op de 2de verdieping van een rustig gebouw in een gewilde buurt! Dit prachtige appartement heeft veel te bieden en is perfect gelegen met nabijheid van verbindingswegen naar Antwerpen en Brussel en op wandelafstand van het prachtige Middelheimpark.

Het appartement is in zeer goede staat en biedt veel opbergruimte, met ingemaakte kasten en bergingen. Het betreden van het appartement via de veiligheidsdeur geeft u een gevoel van veiligheid en comfort. De ruime inkomhal biedt toegang tot de keuken, woonkamer, apart toilet met handenwasser, badkamer en slaapkamers.

De keuken is geïnstalleerd en goed onderhouden, terwijl de woonkamer op parketvloer 45m² groot is en veel natuurlijk lichtinval biedt. De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo en een ligbad, perfect om na een lange dag te ontspannen. Er zijn drie ruime slaapkamers, waarvan er twee beschikken over een zuid gericht terras om te genieten van de zon en buitenlucht.

Bovendien wordt een staanplaats mee aangeboden aan €20.000, ideaal om uw auto veilig en gemakkelijk te parkeren.

Dit appartement is momenteel verhuurd voor €1090 per maand, waardoor het een uitstekende investeringsmogelijkheid biedt. De algemene onkosten van €350 per maand zijn inclusief centrale verwarming, water, elektriciteit van de gemeenschappelijke delen, syndicus, blokpolis, onderhoud lift en ruitenwasser.

Met een conform attest voor de elektriciteit en een energieprestatiecertificaat van 224 kWh/m²/jaar, kunt u genieten van een comfortabel en duurzaam leven in dit prachtige appartement.

Maak vandaag nog een afspraak om dit mooie appartement te bekijken en maak uw dromen waar van een comfortabel en zorgeloos leven in deze geweldige buurt!

Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 240.000
Vrij vanaf
mits inachtneming huurders
Bouwtechnisch
Aantal gevels
2
Bewoonbare opp.
123
Bouwjaar
1964
Voorzieningen gehand.
ja
Asbestattest beschikbaar
ja
Indeling
Woonkamer
45 m2
Keuken
8 m2
Toiletten
1
Slaapkamer 1
14 m2
Slaapkamer 2
14 m2
Slaapkamer 3
12 m2
Badkamer(s)
douche in bad
Garage / parking
Garage
1
Parking binnen
ja
Parking binnen
1
Omgeving
Autostrade
ja
Winkels
ja
Scholen
ja
Openbaar vervoer
ja
Sportcentrum
ja
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
224
Elektriciteitskeuring
ja, conform
Water
ja
Gas
ja
Dubbele beglazing
ja
Schrijnwerkerij
pvc
Riolering
ja
Telefoonbekabeling
ja
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Terrein
woongebied
Ruimtelijke ordening
O-Peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023
Klasse A (geen kans)
G-score
A
P-score
A
Soortgelijke panden