Referentie Nr. 5257331
Lede • Suikerstraat 24 
Suikerstraat 24 - 9340 Lede
€ 369.000

Welkom in deze open bebouwing in de Suikersstraat te Lede.

De Suikerstraat in Lede is een vlotte verbindingstraat gelegen in een woonwijk, niet ver van het centrum van de stad. Verschillende winkels en scholen vindt u er in de buurt (Vrije Basisschool Sint-Martinus en het Gemeentelijk Technisch Instituut Lede) en op slechts 1,5km hebt u het station van Lede met veel parkeergelegenheid waar u een vlotte verbinding hebt met Gent, Brussel en Antwerpen. Als u van de natuur houdt, kunt u genieten van een wandeling of fietstocht in het nabijgelegen natuurgebied 'Vallei van de Serskampse Beek'.

Met een bewoonbare oppervlakte van 216m2 biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin of voor wie op zoek is naar een ruime leefomgeving. De woning dateert uit 1980 en heeft enkele essentiële renovaties ondergaan zoals nieuwe keuken, gelijkvloers voorzien van vloeren met vloerverwarming, 3-dubbel glas met automatische rolluiken in het grootste gedeelte van de woonst en 10 zonnepanelen, goed voor 3250Wp. 

De indeling is als volgt: Op de gelijkvloers hebben we een inkomhal met aansluitend een volledig ingerichte keuken met gas-kookvuur, een lichtrijke ruime woonkamer, apart toilet met handenwasser, 2 badkamers, 1 à 2 slaapkamers waarvan 1 momenteel dienst doet als bureau, een diepe inpandige garage met aansluitend een handige berging. Op het 1e verdiep loopt u door de nachthal richting 2 slaapkamers. Aanpalend hebt u een extra berging (onafgewerkt). Rondom het huis vindt u een gemakkelijk te onderhouden tuin dankzij de verharde oprit en terras met uiteraard voldoende parkeergelegenheid, dit alles op een perceel van 466m2. Er is ook een tuinhuis in steen voorzien voor extra opslagruimte achteraan de woonst.

Kies de geweste dag en voorkeur uur via 03/449 25 00 of via info@vastgoedvanhoof.be.
Aarzel niet en kom een kijkje nemen! Afspraak maken is verplicht.

Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 369.000
Vrij vanaf
vanaf akte
Bouwtechnisch
Aantal gevels
4
Bewoonbare opp.
216.5
Grondoppervlakte
466.65
Breedte aan straatkant
15 m
Bouwjaar
1980
Type dak
zadeldak
Asbestattest beschikbaar
ja
Indeling
Type keuken
volledig geïnstalleerd
Badkamer(s)
ligbad
Garage / parking
Garage
1
Omgeving
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
199
Elektriciteitskeuring
ja, conform
Water
ja
Gas
ja
Kabeltelevisie
ja
Dubbele beglazing
ja
Schrijnwerkerij
pvc
Verwarming
gas cv
Riolering
ja
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Terrein
woongebied
Voorkooprecht
nee
Ruimtelijke ordening
O-Peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
B
P-score
C
Soortgelijke panden