Referentie Nr. 3852325
Berchem • Lappersbrug 17 2L
Lappersbrug 17
€ 270.000
We treffen dit appartement op de tweede verdieping van een klein gebouw. Deze is gelegen in een rustige straat te Berchem vlakbij openbaar vervoer, belangrijke invalswegen, scholen en winkels.

We betreden het charmante instapklare appartement via de inkomhal. Hiernaast treffen we meteen de ruime en lichte woonkamer (35m²) met aansluitend een nieuwe keuken (7m²). Langs de voorzijde van het gebouw is er ook een smal balkon. Aan de achterzijde van het appartement, treffen we de drie slaapkamers (10m² ,6 m² & 8 m²) waarvan één met aansluitend een terras en een ingebouwde kast. Centraal in de woning bevindt zich de badkamer welke voorzien is van een klein badkamermeubel en een ligbad met douchestang.Verder is er nog een aparte WC.

Maak snel een afspraak voor dit instapklare appartement!

EPC: F 585 kWh/m² 
Elektriciteitskeuring: in progress
Asbestexpertise: in progress
De maandelijkse gemeenschappelijke kosten bedragen €100 voor het onderhoud van de gemene delen, elektriciteit van de gemene delen en provisie water.
Vanaf 1 januari 2023 geldt er een renovatieplicht. Voor meer info: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023
Ter info: het EPC heeft een F-label. Er zal minimaal een D-label moeten zijn 5 jaar na aankoop. U kunt een renteloze lening aanvragen voor de renovatieprojecten (rentesubsidie - afhankelijk van hoe energiezuinig de woning gerenoveerd wordt). Voor meer informatie, zie het energieprestatiecertificaat welke aanbevelingen er zijn om deze woning energiezuiniger te maken.
Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 270.000
Vrij vanaf
mits inachtneming huurders
Bouwtechnisch
Bewoonbare opp.
85
Indeling
Woonkamer
35 m2
Keuken
7 m2
Type keuken
gedeeltelijk geïnstalleerd
Toiletten
1
Slaapkamer 2
10 m2
Slaapkamer 3
6 m2
Slaapkamer 4
8 m2
Garage / parking
Omgeving
Autostrade
ja
Winkels
ja
Scholen
ja
Openbaar vervoer
ja
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
585
Water
ja
Gas
ja
Dubbele beglazing
ja
Verwarming
gas cv
Riolering
ja
Telefoonbekabeling
ja
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Ruimtelijke ordening
Downloads
Geen documenten beschikbaar
Soortgelijke panden