Referentie Nr.
Antwerpen •   
Residentie Oosterveld
€ 0

Gezellig en ruim 2 slpk appartement van 100 m² centraal gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, het Nachtegalenpark en invalswegen.

Vanuit het appartement heeft u een panoramisch uitzicht over Wilrijk en Berchem. Het goed onderhouden appartement is gelegen op de 3de verdieping van een verzorgd residentieel gebouw met 2 liften, een achterliggende ruime parking voor bewoners met 2de ingang en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Het gebouw onderging de laatste jaren omvangrijke renovaties: aanpassing liften, vernieuwing terrassen-gevels- esplanade, omschakeling CV naar aardgas. Het pand beschikt over veel ruimte en lichtinval met een zonnige oase tot gevolg. Via de inkomdeur betreden we de ruime inkomhal op blokjesparket voorzien van een berging. De inkomhal biedt toegang naar de keuken, woonkamer en nachthall. De vernieuwde keuken is voorzien van een dubbele spoelbak, een oven, een elektrische kookplaat, een dampkap, een ijskast met diepvriesvak, een vaatwasser en geeft uit op een klein terras van 5 m² voorzien van een bergkast. De woonkamer van 34 m² beschikt over een goed onderhouden eiken blokjesparket en een haard opgetrokken in Franse zandsteen. Verder zijn er 2 slaapkamers op laminaat (17 m² - 13 m²) waarvan 1 met een balkon. De nog oorspronkelijke doch net onderhouden badkamer van 7 m² bestaat uit een ligbad met douchegordijn, 2 lavabo's, een toilet en een bidet. De aparte douchekamer biedt een aansluiting voor een wasmachine. De nachthall is voorzien van zeer handige ingemaakte kasten, een gastentoilet met handenwasser en een grote berging. Aan het appartement is de kelder nr 54 verbonden in de vraagprijs inbegrepen.

De autostaanplaats nr 73 wordt aan € 18.000 bovenop de vraagprijs aangeboden en is verplicht mee aan te kopen. Zéér gunstige EPC van 104 kWh/m² jaar of een B label.
AO provisie/maand: € 290 voor water, CV aardgas, beheer, elektr./onderhoud gemene delen, conciërge, blokpolis, tuinonderhoud.

Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 0
Vrij vanaf
vanaf akte
Bouwtechnisch
Aantal gevels
2
Bewoonbare opp.
100
Terrassen
2
Bouwjaar
1964
Voorzieningen gehand.
nee
Asbestattest beschikbaar
ja
Asbestattest datum opmaak
Indeling
Woonkamer
34 m2
Keuken
9 m2
Type keuken
geïnstalleerd
Toiletten
2
Slaapkamer 1
17 m2
Slaapkamer 2
13 m2
Badkamer(s)
douche en ligbad
Garage / parking
Parking binnen
1
Omgeving
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
104
Elektriciteitskeuring
ja, niet conform
Dubbele beglazing
ja
Type dubbele beglazing
thermische onderbreking
Schrijnwerkerij
pvc
Verwarming
gas cv
Financiële aspecten
Ruimtelijke ordening
O-Peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023
Klasse B (kleine kans onder klimaatverandering sc2050)
G-score
B
P-score
C
Downloads
Geen documenten beschikbaar
Soortgelijke panden