Referentie Nr. 5254279
Edegem • Prins Boudewijnlaan 360 
Prins Boudewijnlaan 360
€ 375.000
Zeer gunstig gelegen split-level duplex-appartement in een kleinschalig gebouw, in de buitenwijken van Edegem. Dit appartement is gelegen vlakbij het bos van de Baron en het fort V. Dit is een begeerde plek voor wandelaars en natuurliefhebbers. Voor kinderen is er in fort V een speeltuin, speelplek voor personen met een beperking, ravotheuvel, pétanque,...Carrefour vlak aan de overkant, winkels, kwalitatieve scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Vlotte verbinding Brussel - Antwerpen.

U betreedt het appartement via de private inkomhal, waarna u binnen komt in de eetkamer. De eetkamer biedt voldoende ruimte (24m²), beschikt over een sierkachel op bio-ethanol, een wijnkoeler en een geïntegreerde geluidsinstallatie. De eetkamer en keuken zijn verbonden met elkaar. De keuken is voorzien van alle hedendaags comfort met een kleine bijkeuken waar er een aansluiting is voorzien voor was- en droogmachine. Vervolgens betreedt u het split-level waar twee ruime slaapkamers te vinden zijn. Op de tweede verdieping bevindt zich de woonkamer die beschikt over voldoende lichtinval dankzij de veluxen die aanwezig zijn en biedt een mooi oppervlakte van 52m². Deze ruimte voelt zeer aangenaam aan. Verder beschikt het duplex-appartement over 3 ruime slaapkamer. waarvan de masterbedroom voorzien is van een dressing (11M2) en kleine badkamer met wc en inloopdouche. Van de dressing is makkelijk een vierde slaapkamer bij te maken valt. 

Bijzonderheden: gezond en goed onderhouden gebouw. Dak 2020, houtskeletsbouw recent gezet om de bovenste verdieping te vergrootten, carport waar plaats is voor twee wagens, ... . Ook is er een ruimte voorzien waar een doucheruimte kan gemaakt worden (3m²).

EPC C - 254 kWh/(m² jaar)


Aarzel niet en maak snel een afspraak!
Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 375.000
Vrij vanaf
af te spreken met eigenaar
Bouwtechnisch
Bewoonbare opp.
181
Bouwjaar
1959
Voorzieningen gehand.
ja
Asbestattest beschikbaar
ja
Asbestattest datum opmaak
Asbestattest vrij veld
ASBESTVEILIG
Indeling
Woonkamer
52 m2
Keuken
11 m2
Type keuken
geïnstalleerd
Toiletten
2
Slaapkamer 1
16.4 m2
Slaapkamer 2
16 m2
Slaapkamer 3
20 m2
Badkamer(s)
douche
Wasplaats
ja
Garage / parking
Omgeving
Autostrade
ja
Winkels
ja
Scholen
ja
Openbaar vervoer
ja
Sportcentrum
ja
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
254
Water
ja
Gas
ja
Dubbele beglazing
ja
Schrijnwerkerij
pvc
Verwarming
gas cv
Riolering
ja
Telefoonbekabeling
ja
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Dagvaarding
nee
Bouwvergunning
ja
Terrein
woongebied
Voorkooprecht
nee
Ruimtelijke ordening
O-Peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Downloads
EPC
EPC.pdf
Soortgelijke panden