Referentie Nr.
Kontich • Drabstraat 108 
Drabstraat 108
€ 335.000

Bent u op zoek naar de perfecte plek om uw droomhuis te creëren? Ontdek dit unieke pand op wandelafstand van Kontich, ideaal gelegen met vlotte verbindingen naar zowel Brussel als Antwerpen. Oorspronkelijk dienst doend als een kledingzaak, dit charmante gebouw kan met een beetje visie en creativiteit worden omgevormd tot uw ideale woonruimte.

Het pand doet momenteel dienst als winkelruimte, maar deze kunnen eenvoudig worden omgevormd tot woon- of slaapkamers naar uw wens. Daarnaast is er een aparte ruimte, momenteel in gebruik als paskamer met twee hokjes, die mogelijk kan worden omgevormd tot een studeer- of hobbykamer.

Achter in het pand vindt u een keukenruimte en een apart toilet. Bovendien biedt de toegang tot een charmante tuin met fietsenhok u de mogelijkheid om een buitenruimte te creëren die perfect is voor ontspanning, tuinieren of buiten dineren.

Wat deze woning echt uniek maakt, is de zolder die toegankelijk is via een trap met luik. Hoewel momenteel onafgewerkt, biedt deze ruimte een geweldige kans om een master suite, een thuiskantoor of zelfs een atelier te creëren - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dit pandheeft een kelder van 12m².

Mis deze kans niet om dit charmante pand te bezitten dat kan worden omgetoverd tot uw droomhuis. Gelegen op wandelafstand van alle faciliteiten die Kontich te bieden heeft en met een vlotte verbinding naar de steden Brussel en Antwerpen, biedt deze plek de ideale balans tussen stadsgemak en gemeenschappelijke charme. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

EPC: F-label met renovatieverplichting

Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 335.000
Vrij vanaf
vanaf akte
Bouwtechnisch
Aantal gevels
3
Bewoonbare opp.
114
Grondoppervlakte
186.61
Bouwjaar
1919
Type dak
puntdak
Indeling
Toiletten
1
Garage / parking
Omgeving
Energie en comfort
Water
ja
Gas
ja
Kabeltelevisie
ja
Schrijnwerkerij
pvc
Verwarming
gas cv
Riolering
ja
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Voorkooprecht
nee
Ruimtelijke ordening
O-Peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Soortgelijke panden