Referentie Nr. 5485503
Kontich • Drabstraat 108 
Drabstraat 108
€ 335.000

Ontdek deze unieke kans om een charmant winkelpand op wandelafstand van Kontich centrum te bezitten, gunstig gelegen met gemakkelijke toegang tot zowel Brussel als Antwerpen. Dit pand, dat momenteel dienst doet als een stijlvolle kledingzaak, biedt een schat aan mogelijkheden en kan eenvoudig aangepast worden aan uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Met een huidige indeling die een winkelruimte over twee kamers verspreidt, is dit pand flexibel en multifunctioneel. Naast de winkelruimtes bevindt zich een praktische paskamer met twee hokjes, toegankelijk via een kort opstapje, die het voor uw klanten gemakkelijk maken om te winkelen en te passen.

Aan de achterkant van het pand vindt u een keukenruimte, een apart toilet, en toegang tot een uitnodigende tuin voorzien van een fietsenhok. Dit openluchtgedeelte voegt een uniek aspect toe aan het pand en biedt verdere mogelijkheden.

Niet te vergeten, het pand heeft een zolder die toegankelijk is via een trap met luik. Hoewel deze ruimte momenteel onafgewerkt is, kan het met een beetje creativiteit en renovatie een aantrekkelijke toevoeging aan het pand zijn.

Verder beschikt het pand over een kelder van 12m².

Mis deze gelegenheid niet om dit charmante winkelpand te bezitten, ideaal gelegen in de buurt van alle faciliteiten die Kontich te bieden heeft, en met een vlotte verbinding naar de grootsteden Brussel en Antwerpen. Of u nu wilt uitbreiden, een nieuwe locatie zoekt of een investeerder bent die op zoek is naar een geweldige kans, dit pand zou perfect voor u kunnen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

F- label met renovatieverplichting

Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 335.000
Vrij vanaf
vanaf akte
Bouwtechnisch
Aantal gevels
3
Bewoonbare opp.
114
Grondoppervlakte
186
Bouwjaar
1919
Type dak
puntdak
Voorzieningen gehand.
ja
Indeling
Keuken
8 m2
Type keuken
gedeeltelijk geïnstalleerd
Toiletten
1
Garage / parking
Omgeving
Autostrade
ja
Winkels
ja
Scholen
ja
Sportcentrum
ja
Energie en comfort
Water
ja
Gas
ja
Dubbele beglazing
ja
Schrijnwerkerij
pvc
Verwarming
gas cv
Riolering
ja
Telefoonbekabeling
ja
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Voorkooprecht
nee
Ruimtelijke ordening
O-Peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Soortgelijke panden