Referentie Nr. 5605193
Wilrijk • Kleine Doornstraat 256 
Kleine Doornstraat 256
€ 625.000
Ontdek dit unieke pand in de wijk 'Neerland' te Wilrijk, grenzend aan het Natuurreservaat Groen Neerland en het Park van Eden. Gunstig gelegen nabij de UA Campus Drie Eiken, het UZA, en op korte afstand van het centrum van Wilrijk. Voorts is er een vlotte toegang tot openbaar vervoer en verbindingswegen naar Antwerpen-Centrum, Brussel en Gent.

Op het gelijkvloers treft u een aparte inkom- en traphal aan, bestemd voor het privégedeelte van de woning. Een tweede ingang leidt naar de praktijkruimte, deze ruimte omvat een bureau, een apart toilet en een kleedkamer. Het hoogtepunt van het gelijkvloers is ongetwijfeld de uitgebreide wellnessruimte. Hier vindt u een scala aan ontspanningsmogelijkheden: een inbouw spa, sauna, hammam, een infraroodsauna, en zelfs een zwembad. Naast deze ontspanningsfaciliteiten is er een techniek- en wasberging en toegang tot een terras. De vloer op dit niveau is afgewerkt met een combinatie van laminaat en natuursteen, waarbij travertin binnen en blauwe hardsteen op het terras de overhand hebben.

De eerste verdieping vormt het hart van het woonleven. Via de traphal bereikt u de ruime leefruimte met eetplaats en de open keuken, die naadloos in elkaar overvloeien. De keuken is van alle gemakken voorzien (kunststof werkblad, gasfornuis, vaatwasser, koelkast, diepvries, en een losstaande microgolfoven). Voor extra comfort is de leefruimte voorzien van vloerverwarming. Deze verdieping biedt eveneens een techniek-/wasberging en toegang tot een charmant dakterras. De vloer hier is bekleed met keramische tegels, wat bijdraagt aan de moderne en onderhoudsvriendelijke uitstraling van de ruimte.

Op de tweede verdieping vindt u een overloop die leidt naar drie ruime slaapkamers, elk afgewerkt met laminaatvloer. Centraal gelegen is de ruime, luxueuze badkamer, uitgerust met een ligbad, regendouche, en een dubbele lavabo, afgewerkt in natuursteen.

EPC: 283 kWh/m²/jaar

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, aarzel niet om ons kantoor te contacteren.
Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 625.000
Vrij vanaf
vanaf akte
Bouwtechnisch
Aantal gevels
3
Bewoonbare opp.
314
Grondoppervlakte
490
Bouwjaar
1985
Type dak
puntdak
Voorzieningen gehand.
ja
Asbestattest beschikbaar
ja
Indeling
Type keuken
VS volledig geïnstalleerd
Badkamer(s)
douche en ligbad
Wasplaats
ja
Garage / parking
Omgeving
Autostrade
ja
Winkels
ja
Scholen
ja
Openbaar vervoer
ja
Sportcentrum
ja
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
283
Water
ja
Gas
ja
Kabeltelevisie
ja
Dubbele beglazing
ja
Schrijnwerkerij
pvc
Verwarming
gas cv
Riolering
ja
Telefoonbekabeling
ja
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Bouwvergunning
ja
Terrein
woongebied
Voorkooprecht
nee
Ruimtelijke ordening
O-Peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023
Klasse A (geen kans)
G-score
A
P-score
B
Downloads
Geen documenten beschikbaar
Soortgelijke panden