Referentie Nr.
Antwerpen •   
Camille Huysmanslaan
€ 900
Ben je op zoek naar een comfortabel en ruim appartement? Zoek niet verder! Dit prachtig gerenoveerde appartement biedt alles wat je nodig hebt voor een moderne en gezellige leefruimte, op een een zeer centrale ligging, omringd door diverse winkels, parken, apotheek, etc. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik, waardoor het dagelijkse leven soepel kan verlopen. Wie graag de stad wil verkennen, het openbaar vervoer en stadsfietsen zijn op wandelafstand beschikbaar. Ontdek de stad op je gemak en geniet van alle mogelijkheden die het te bieden heeft. 

Wanneer u binnenkomt, ziet u de woonkamer voor u, rechts kan u de keuken betreden en links volgt u de hal naar de badkamer en slaapkamers.

De keuken is volledig uitgerust met alle nodige moderne apparatuur en biedt voldoende opbergruimte voor al je culinaire benodigdheden. Er is bijkomend een tafelblad voorzien met comfortabele krukken die de mogelijkheid biedt tot eetgelegenheden.
Verder treffen we de ruime woonkamer waar een gezellig salon en eettafel zijn plek kunnen vinden. Er zijn voldoende stopcontacten en lichtinval, de grote raam verlicht de woonkamer gedurende de dag.
We gaan verder door de hal, waar we halverwege links toegang kunnen vinden tot de badkamer. Hier is aansluiting voorzien voor een wasmachine met mogelijkheid om uw machines te stapelen. Tot slot treft u er een douchecabine en lavabo met aangrenzend kastruimte en spiegel met deurtjes.
Verder treft u nog 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer toegang verleent tot de andere. Deze 2 aangrenzende kamers verlenen alsook toegang tot het gezellige terras. 

EPC: [B] 200 kwh/m2/j
Kelderberging inclusief
Maandelijkse provisie: €120,00 (Water en verwarming)
Maandelijkse vaste kosten: €70,00 (Onderhoud gemene delen, syndicus, etc)
Waarborg: 3 maanden via verzekeringsbon Korfine
Plaatsbeschrijving: 199,65 euro incl. BTW/per partij
Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 900
Vrij vanaf
onmiddellijk
Bouwtechnisch
Bewoonbare opp.
90
Grondoppervlakte
148
Terrassen
2
Bouwjaar
1958
Voorzieningen gehand.
nee
Indeling
Type keuken
VS geïnstalleerd
Badkamer(s)
douche
Garage / parking
Garage
0
Parking binnen
nee
Parking binnen
0
Omgeving
Autostrade
ja
Winkels
ja
Scholen
ja
Openbaar vervoer
ja
Sportcentrum
ja
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
200
Elektriciteitskeuring
ja, conform
Water
ja
Kabeltelevisie
ja
Dubbele beglazing
ja
Verwarming
condensatie
Telefoonbekabeling
ja
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Ruimtelijke ordening
O-Peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Downloads
Soortgelijke panden